HEB JIJ ZIN OM MUZIEK TE MAKEN? DAN IS MUZIEKVERENIGING VERONICA DE UITDAGING VOOR JOU!


Muziekvereniging “VERONICA” is een actieve vereniging met ca. 35 leden. De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid om op goed niveau muziek te maken. Regelmatig wordt er opgetreden en natuurlijk is “Veronica” van de partij bij onder andere, Koningsdag, 4 mei herdenking en St Nicolaasoptocht. 


Veronica treedt op in de Fanfare bezetting.
Voor Leerlingen bieden we diverse mogelijkheden tot het volgen van notenleer en muzieklessen op Bugel, Trompet, Saxofoon, Hoorn, Tuba, Trombone en Slagwerk.
Heb jij ook ontzettend veel zin om muziek te gaan maken? Daar kan je op de volgende manier mee beginnen. 1. Notenleer via een door ons aangeboden korte opleiding. 2. Het volgen van instrumentele lessen via commerciële of privaat aanbieders.
Instrumenten worden gratis door de vereniging ter beschikking gesteld. Bij voldoende jeugdleden bestaat de mogelijkheid om in jeugdorkest formule te spelen. Lijkt het jou leuk om bij onze muziekvereniging te komen om samen muziek te maken? Kom dan eens kijken op één van onze repetitie avonden. Deze zijn op donderdag van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Heb je nog vragen? / Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met: Arno Boidin tel. 0117-720309 email: aboidin@zeelandnet.nl


Keuze van een muziek instrument


De ‘Wegwijzer’ voor het maken van keuzes om een instrument te gaan bespelen vindt u in de bijgaande folder, klik op de foto van de bugel hieronder a.u.b.